To nye ansatte i KRAFT

To nye ansatte i KRAFT

Tjøme 2019
Tjøme 2019     

Stiftelsen KRAFT vokser. I tillegg til institusjonene som er medlem av KRAFT, startet vi også en underavdeling «Det nytter, KRAFT bruker og pårørendeorganisasjon» i 2018, som snart har 200 medlemmer. Det krever flere ressurser, og vi kan med glede meddele at vi fra 1.januar har fått to nye ansatte. Det er Leif Ingvald Skaug, som skal jobbe som rådgiver i 20 % stilling og Sølvi Endresen, som skal jobbe med administrasjon i 30 % stilling. De har begge bred kompetanse og mye erfaring.

Leif Ingvald er visjonær, strategisk og har mye ledererfaring, og er utdannet innen strategi og markedsføring ved University of Glamorgan Business School, Wales. Han jobber i dag som daglig leder ved Skaug kommunikasjon AS, og er gründer av Gospel Explosion i 2015, som nå har blitt et korprosjekt som engasjerer mange tusen mennesker i året rundt i Norge. Han er også styreleder i 4 M Norge, og har sittet i den globale ledergruppen for en av de mest hurtigvoksende mannsbevegelsene i verden. Som den første generalsekretæren i Compassion Norden fra 2012-2014 etablerte han verdens 3. største fadderorganisasjon til å bli en solid aktør i bistandsbransjen.

Sølvi Endresen er organisatorisk sterk, har et godt overblikk og ser de store linjene. Hun har ledererfaring, god på å utvikle nye prosjekter og har vært med på å utvikle Shalam til å nå nye høyder sammen med ledelsen der. Hun har studert hovedsakelig historie, litt norsk og antropologi fra Universitet i Agder. Hun har russisk grunnkurs fra Tromsø, i tillegg til BI prosjektledelse og har tatt en videreutdannelse innenfor Boligsosialt arbeid ved Universitet i Agder. Hun jobber nå som administrasjonsleder ved Stiftelsen Shalam, og har jobbet der siden 2010. Sølvi har også vært med i Kvinner i nettverk sin veiledertjeneste i mer enn 20 år og er engasjert i Misjon og sosialt prosjektarbeid mot Russland siden 1998.

Vi gleder oss til å få begge disse dyktige personene på vårt lag, og ser frem til videre samarbeid.

Med vennlig hilsen

Marte Yri Evensen,
Daglig leder
Stiftelsen KRAFT

Powered by Cornerstone