Lederkurs med Det nytter på Storstua 23.-24. august

Lederkurs med Det nytter på Storstua 23.-24. august

Tjøme 2019
Tjøme 2019     

 

Det nytter, Kraft bruker og pårørendeorganisasjon er nå i oppstarten av et viktig arbeid, og det første kurset satset på å utvikle ledere. Kurset hadde en innføring i "Hvorfor etablere Det nytter og visjonen bak" v/ Marte Yri Evensen (daglig leder i KRAFT) og "Betydningen av en kristen bruker og pårørendeorganisasjon" v/ Joar Kaasa (avdelingsleder, Det nytter).

Hans Petter Martinsen hadde undervisning om "skadevirkningene av rusmidler og debatten om legalisering." Han har selv erfaring fra rusmiljøet og har satt seg inn i skadevirkningene av det som skjer i hjernen av blant annet cannabis. Guttorm Toverud, som har doktorgrad i veiledning og mastergrad i rusavhengighet, hadde to timers undervisning av "medavhengighet og avhengighet" og om "gruppedynamikk." Videre delte Dag Haugeto Stang (konsulent i KRAFT) om "gruppedynamikk og hvordan utvikle assistenter i grupper?" Et team fra Celebrate Recovery underviste om "tanken bak CR og betydningen av gode rammer i grupper". Videre var det undervisning om innholdet i gruppene til Det nytter og politisk arbeid, eksempler og retningslinjer. I en gruppeoppgave hvor deltakerne skulle bidra, handlet om å sette opp noen punkter til tiltak som er viktig for å komme i gang med arbeidet i grupper og med det politiske arbeidet. Det var en flott gjeng som viste engasjement og iver i oppstarten av Det nytter.

Lederkurs med Det nytter på Storstua 23.-24. august Lederkurs med Det nytter på Storstua 23.-24. august Lederkurs med Det nytter på Storstua 23.-24. august Lederkurs med Det nytter på Storstua 23.-24. august Lederkurs med Det nytter på Storstua 23.-24. august Lederkurs med Det nytter på Storstua 23.-24. august
Powered by Cornerstone